Znojemský guláš z párkov
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 45min.
- recept zobrazen: 25287x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 - 2 štipiek | mletá sladká paprika |
1 lyžička | horcica |
300 g | párok |
3 ks | sterilizované uhorky |
2 ks | cibula |
1 - 2 štipiek | mleté čierne korenie |
40 g | sadlo |
30 g | hladká múka |
soľ |
Postup prípravy receptu
Olúpané a na kolieska nakrájané párky opečieme na masti do červena. K nim pridáme na kocky nakrájanú cibuľu a necháme ju speniť. Pridáme na rezance nakrájané uhorky, horčicu, korenie, papriku, podľa chuti prisolíme, zaprášime múkou av prípade potreby podlejeme vodou alebo vývarom. Guláš z párkov ešte chvíľu podusíme. Znojemský guláš z párkov podávame s chlebom alebo zemiakmi.