Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Zlaté kurča s parmezánom a cesnakovou majonézou

  • chuťovky
  • italská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 68621x
Zlaté kurča s parmezánom a cesnakovou majonézou

Výborné kuriatko k vínu vhodné aj pre návštevu.

vytlačiť recept Zlaté kurča s parmezánom a cesnakovou majonézou
recept Zlaté kurča s parmezánom a cesnakovou majonézou sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 ks kuracie prsia

cestíčko:

2 ks vajcia
40 g nastrúhaný parmezán
soľ
4 plátky čerstvý toastový chlieb
2 lyžice čerstvý petržlen
mleté čierne korenie

omáčka:

mleté čierne korenie
100 g majonéza
2 strúčiky cesnak
čerstvá bazalka
strúhanka
soľ
100 g krémový syr

podľa potreby:

rozpustené maslo

Postup prípravy receptu

Mäso nakrájame na menšie kúsky. Cesnak ošúpeme a prelisujeme. V miske zmiešame nastrúhaný toastový chlieb (čerstvý), parmezán, nadrobno nasekanú petržlenovú vňať, soľ a mleté čierne korenie. Kúsky kurčaťa obalíme v rozkvedlaných vajciach av ochutené strúhanke. Rozložíme je v jednej vrstve na plech. Obalené kúsky mäsa pokvapkáme rozpusteným maslom a dáme na 20 minút piecť do rúry predhriatej na 180 ° C. V miske dobre premiešame majonézu so syrom, pridáme prelisovaný cesnak, soľ a korenie. Ešte raz premiešame a nakoniec majonézu ozdobíme lístkami bazalky. Zlaté kurča s parmezánom prelievame na tanieri cesnakovou omáčkou, alebo kúsky mäsa do Dipu namáčame.

Komentáre k receptu Zlaté kurča s parmezánom a cesnakovou majonézou (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty