Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Živánska

  • hlavné chody
  • slovenská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 80646x
Živánska

Recept nie je zložitý na prípravu a chutí výborne.

vytlačiť recept Živánska
recept Živánska
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks väčšie cibule
4 ks špekáček
6 ks zemiaky
1 ks väčšia cuketa
6 ks Mrkva

podľa chuti:

soľ
farebný korenie
celý rasca
mletá sladká paprika
chilli
olej
grilovacie korenie

Postup prípravy receptu

Všetku zeleninu očistíme a nakrájame na väčšie kúsky. Všetko vložíme do pekáča. Pridáme podľa chuti soľ, farebný korenie, grilovacie korenie, sladkú papriku, rascu, kto má rád pikantnejšiu jedla, trochu chilli. Poriadne premiešame. Pridáme špekáčky, ktoré nakrojíme na prasiatka, aby sa nám pri pečení pekne opekly. Všetko pokvapkáme trochou oleja a opäť premiešame. Pekáč prikryjeme alebo prikryjeme alobalom a dáme do rúry zapiecť. Pečieme na 250 ° C približne 90 minút, kým nie je všetky zelenina mäkká. Na posledných 10 minút živáňskou odklopíte a necháme sčervenať.

Komentáre k receptu Živánska (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2018 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt