Žirovnická pikantná zmes s chrenom
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 30min.
- recept zobrazen: 133957x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 - 2 lyžíc | vegeta |
600 g | bravčová stehno |
worcesterská omáčka | |
2 lyžice | sadlo |
1 ks | chren |
3 ks | cibula |
3 - 4 lyžíc | olivový olej |
Postup prípravy receptu
Bravčovú stehno nakrájame na plátky, naklepeme, nakrájame na jemnejšie rezance, osolíme, pokvapkáme olejom a necháme chvíľu odležať. Cibuľu očistíme a nakrájame nadrobno. Chren nastrúhame. Na panvici rozohrejeme masť a orestujeme na ňom a mäso. Akonáhle mäso a cibuľa povolí, pridáme worcesterskou omáčku a odstavíme. Okoreníme vegetu alebo feferónka. Zatkli servírujeme s čerstvým chlebom, sypaného strúhaným chrenom.