Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Zemiaková pizza s hermelínom

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 25379x
Zemiaková pizza s hermelínom

Plátky zemiakov poprekladané syrom a paradajkami chutia naozaj vynikajúco.

vytlačiť recept Zemiaková pizza s hermelínom
recept Zemiaková pizza s hermelínom sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

3 lyžice strúhaný parmezán
2 ks hermelín
5 ks väčšie zemiaky
4 ks paradajka

podľa potreby:

soľ
mleté biele korenie

Postup prípravy receptu

Surové zemiaky nakrájame na tenšie plátky, najlepšie pomocou strúhadla. Na plátky nakrájame tiež paradajky a hermelín. Rúru predhrejeme na 200 ° C. Plech vyložíme papierom na pečenie a poukladáme plátky zemiakov prostřídanými paradajkami a hermelínom. Zemiaky sa musia vzájomne prekrývať. Povrch posolíme a okoreníme, posypeme parmezánom. "Pizzu" pečieme asi 20 minút, až začne povrch hnednúť. Ku koncu pečenia môžeme rúru nastaviť na grilovanie a zemiaky budú chrumkavejšia.

Komentáre k receptu Zemiaková pizza s hermelínom (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty