Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Zemiaková kaša s údeným mäsom

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 19541x
Zemiaková kaša s údeným mäsom

Rýchly hlavný chod, kde je základom údená bravčová rolka.

vytlačiť recept Zemiaková kaša s údeným mäsom
recept Zemiaková kaša s údeným mäsom
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

podľa potreby:

mlieko
olivový olej
soľ
zemiaky
cibula
údená bravčová rolka
maslo

Postup prípravy receptu

Zemiaky olúpeme, nakrájame na kocky a dáme variť do osolenej vody. Keď sú zemiaky mäkké, scedíme ich a roztlačíme spolu s maslom a mliekom na kašu. Môžeme si pomôcť ponorným mixérom. Všetkého pridávame podľa chuti, ale tak, aby kaša nezostala riedka. Medzitým si vo vode prevarte Bravčovú údenou rolku, bude mäkšie. Časť nakrájame na plátky, časť na kocky. Cibuľu olúpeme a nasekáme nadrobno. Na panvici rozpálime olivový olej a najprv osmažíme na kocky nakrájané údené. Vmiešame do zemiakovej kaše. Plátky osmažíme z oboch strán dozlata a uchováme v teple. Nakoniec osmažíme cibuľku. Na tanier dáme porciu zemiakovej kaše, pár plátkov údeného a všetko posypeme cibuľkou. Zemiakovú kašu s údeným podávame ako teplý hlavný chod. Množstvo ingrediencií si v tomto recepte určí každý sám - podľa stravníkov, chuti atď

Komentáre k receptu Zemiaková kaša s údeným mäsom (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2018 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty