Zeleninové chuťovky
- chuťovky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 45min.
- recept zobrazen: 135202x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
náplň 1: | |
soľ, korenie | |
5 ks | malá paradajky |
150 g | maslo |
4 lyžice | mlieko |
150 g | Niva |
náplň 2: | |
150 g | šunka |
50 ml | smotana |
1 ks | šalátová uhorka |
soľ | |
1/4 lyžičky | korenia |
100 g | maslo |
50 g | tavený syr |
1/4 lyžičky | červená mletá paprika |
náplň 3: | |
1 ks | biela reďkev |
250 g | údená ryba |
1 lyžička | citrónová šťava |
50 ml | smotana |
soľ | |
50 g | cibula |
100 g | sterilizované uhorky |
Postup prípravy receptu
1.pomazánka: Nivu nastrúhame a spolu s maslom a mliekom izbovej teploty rozmixujeme (ušľaháme). Ochutíme soľou a korením. Naplníme do vrecka a ozdobne nastriekame do vydlabaných paradajok. 2.pomazánka: Šunku, maslo, tavený syr, smotanu, mletú papriku, korenie a soľ rozmixujeme (našľaháme). Naplníme do vrecka a ozdobne nastriekame na kolíky šalátové uhorky, ktoré sme urobili zárezy nie šupe. 3.pomazánka: pokrájané sterilizované uhorky, cibuľu, údenú rybu bez kostí, smotanu, citrónovú šťavu, soľ, korenie rozmixujeme (ušľaháme). Naplníme do vrecka a ozdobne nastriekame na plátky bielej reďkovky alebo reďkoviek.