Zelené rezance so špenátom
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 45min.
- recept zobrazen: 51599x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
100 g | tvrdý syr |
2 balíčky | zeleninové cestoviny |
300 g | údenina |
20 ml | olej |
1 balíček | mrazený sekaný špenát |
2 ks | cibula |
1 lyžička | korenie gyros |
3 strúčiky | cesnak |
podľa chuti: | |
1 štipka | soľ |
1 štipka | korenie |
Postup prípravy receptu
Cestoviny uvaríme podľa návodu a necháme odkvapkať. Cibuľu speníme na tuku a pridáme špenát, podusíme a ochutíme, môžeme pridať cesnak podľa chuti. Druhú cibuľu speníme na tuku a pridáme údeninu, šunkovú salámu alebo údené mäso, pridáme korenie gyros a orestujeme. Na tanier dáme cestoviny, na ne návrším špenát a mäso. Zasypeme strúhaným tvrdým syrom a podávame. Je to jednoduché a dobré jedlo.