Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Zbojnícke kurča

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 91380x
Zbojnícke kurča

Rýchla večera z kuracieho mäsa. Ak použijeme viac cesnaku, je výsledok pikantnejšiu.

vytlačiť recept Zbojnícke kurča
recept Zbojnícke kurča sa mi páči
(Recept sa páči celkom 2x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

5 lyžíc kečup
500 g kuracie mäso
2 lyžice olej
1 lyžica solamyl
1 lyžica sójová omáčka
3 strúčiky cesnak
2 lyžice tatárska omáčka

podľa chuti:

mleté čierne korenie
soľ

Postup prípravy receptu

Cesnak ošúpeme a jemne nasekáme. Kuracie mäso opláchneme, osušíme a nakrájame na malé kúsky, ktoré osolíme, okoreníme a premiešame so solamylom. Na oleji pripravené mäso prudko opečieme, prilejeme sójovú omáčku, kečup a pridáme cesnak, teplotu zmiernime a chvíľku podusíme. Pred podávaním podľa potreby ochutíme a nakoniec vmiešame tatarku. Zbojníckej kura servírujeme s hranolkami alebo opečeným zemiakom.

Komentáre k receptu Zbojnícke kurča (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2017 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt