Zatkli
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 60min.
- recept zobrazen: 70002x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
7 lyžíc | kečup |
500 g | bravčová stehno |
1 štipka | mleté čierne korenie |
2 lyžičky | worcesterská omáčka |
10 dkg | arašidy |
1 ks | cibula |
1 lyžica | mletá sladká paprika |
1 štipka | soľ |
Postup prípravy receptu
Veľkú cibuľu olúpeme a nasekáme na pol kolieska. Stehno podľa potreby očistíme, umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. Množstvo ingrediencií je skôr orientačné. Rozpálime olej, pridáme na kocky nakrájané mäso a orechy. Keď je mäso mäkké, pridáme korenie, worcesterskou omáčku, kečup a papriku. Nakoniec zatkli osolíme a pred vypnutím pridáme na 1 / 2 kolieska nakrájanú cibuľu. Hotového zatkli podávame s prílohou podľa chuti. Hodí sa takmer všetko.