Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Zasnežená kotleta s broskyňami

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 72975x
Zasnežená kotleta s broskyňami

Hodí sa ako jedlo pri slávnostných príležitostiach.

vytlačiť recept Zasnežená kotleta s broskyňami
recept Zasnežená kotleta s broskyňami
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

15 dkg eidam
1 dl Vermouth Bianco
4 ks bravčová kotleta
1 plechovka broskyňový kompót

podľa chuti:

korenie
soľ

podľa potreby:

olej na vyprážanie
voda na podliaty

Postup prípravy receptu

Bravčové kotlety naklepeme, narežeme okraje, osolíme a okoreníme. Na panvici je sprudka opečieme z oboch strán. Zalejeme trochou alkoholu a vodou. Kotletu v panvici priklopíme a dusíme domäkka. Broskyne necháme odkvapkať, syr nastrúhame na hrubom strúhadle. Potom mäso odklopíte a na každú kotletu položíme polku zavárané broskyne. Jednotlivé kotlety posypeme nastrúhaným eidamu a dáme do rúry dozlatista zapiecť. Zasnežená kotleta s broskýň dobre chutí s hranolky, zemiakmi, vhodné sú aj krokety a zemiaková kaša. Zasneženú kotletu s broskýň doplníme o zeleninovú oblohu.

Komentáre k receptu Zasnežená kotleta s broskyňami (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty