Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Zapekané zemiaky a lá Panna

  • prílohy
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 25638x
Zapekané zemiaky a lá Panna

Recept na rýchle a ľahké vegetariánske jedlo.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Zapekané zemiaky a lá Panna
recept Zapekané zemiaky a lá Panna
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

100 g syr
1 kg zemiaky
1 sklenka smotana na šľahanie

podľa chuti:

provensálske korenie
soľ

Postup prípravy receptu

Zemiaky starostlivo umyjeme, šupku necháme a pokrájame na štvrtiny. Zemiaky vyskladáme do vymasteného pekáča, okoreníme obľúbeným korením a zalejeme smotanou. Zemiaky vložíme do predhriatej rúry a pečieme dozlata. Pred dopečením zemiaky posypeme syrom. Zapekané zemiaky ala Panna podávame samostatne ako hlavný chod so zeleninovým šalátom alebo ako prílohu.

Komentáre k receptu Zapekané zemiaky a lá Panna (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2023 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty