Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Zapekané bravčové rezne

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 135446x
Zapekané bravčové rezne

Rezne, ktoré sa hodia pre slávnostnejší príležitosť, alebo pre milú návštevu.

vytlačiť recept Zapekané bravčové rezne
recept Zapekané bravčové rezne sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 dl kyslá smotana
1 ks cibula
500 g bravčová stehno
200 g šampiňóny
100 g šunka (plátky)
200 g syr
petržlenová vňať
olej
mleté čierne korenie
soľ

Postup prípravy receptu

Cibuľu očistíme a nasekáme nadrobno. Šampiňóny očistíme a nakrájame na plátky. Syr nakrájame na plátky. Mäso nakrájame ako na rezne, naklepeme, osolíme, okoreníme a opečieme na rozohriatom oleji. Vo vypečenej šťave opražíme na drobno nakrájanú cibuľu, pridáme šampiňóny a dusíme domäkka. Opečené rezne vložíme na pekáč, na každý rezeň dáme podusené šampiňóny, prikryjeme plátkami šunky a tenkými plátkami syra. Takto pripravené rezne zalejeme smotanou a dáme zapiecť do vyhriatej rúry na 5 až 10 minút. Podávame s varenými zemiakmi.

Komentáre k receptu Zapekané bravčové rezne (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty