Zapečený pangasius so špenátovými listami
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 60min.
- recept zobrazen: 13003x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
3 ks | vajcia |
1 štipka | korenie na ryby |
1 štipka | soľ |
200 g | špenátové listy |
400 g | filé pangase |
Postup prípravy receptu
Filé z pangase ľahko okoreníme korením na ryby a osolíme. Misu na pečenie vymažeme tukom. Vložíme do nej ľahko filé. Na filé rovnomerne rozložíme špenátové listy, ktoré osolíme. Pangase sa špenátovým listy vložíme do predhriatej rúry na 200 ° C a dáme asi na 30 minút zapekať. Po pol hodine pridáme do misy rozšľahané vajcia a vytvoríme tak tretiu vrstvu. Zapekáme, kým sa vajcia úplne nezrazí. Zapečeného pangase sa špenátovým listy podávame so zemiakovou kašou. Ihneď podávame.