Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Zapečený pangasius so špenátovými listami

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 12474x
Zapečený pangasius so špenátovými listami

Jednoduché a chutné jedlo pre milovníkov špenátu.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Zapečený pangasius so špenátovými listami
recept Zapečený pangasius so špenátovými listami
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

200 g špenátové listy
400 g filé pangase
3 ks vajcia
1 štipka korenie na ryby
1 štipka soľ

Postup prípravy receptu

Filé z pangase ľahko okoreníme korením na ryby a osolíme. Misu na pečenie vymažeme tukom. Vložíme do nej ľahko filé. Na filé rovnomerne rozložíme špenátové listy, ktoré osolíme. Pangase sa špenátovým listy vložíme do predhriatej rúry na 200 ° C a dáme asi na 30 minút zapekať. Po pol hodine pridáme do misy rozšľahané vajcia a vytvoríme tak tretiu vrstvu. Zapekáme, kým sa vajcia úplne nezrazí. Zapečeného pangase sa špenátovým listy podávame so zemiakovou kašou. Ihneď podávame.

Komentáre k receptu Zapečený pangasius so špenátovými listami (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2020 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty