Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Zapečené široké rezance

  • hlavné chody
  • italská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 8065x
Zapečené široké rezance

Jednoduchý recept na zase trochu iné zapečené cestoviny.

vytlačiť recept Zapečené široké rezance
recept Zapečené široké rezance sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 štipka mleté čierne korenie
2 lyžice olivový olej
1 štipka soľ
125 g smotana na šľahanie
1 lyžička tymián
400 g široké rezance
100 g eidam
1/8 l zeleninový vývar
1 ks cibula
2 lyžice paradajkový pretlak
4 ks paradajka

Postup prípravy receptu

Eidam nakrájame na kocky. Paradajky nakrájame na plátky. Cibuľu a cesnak ošúpeme, nakrájame najemno. V panvici rozohrejeme olej, speníme cibuľu s cesnakom, pridáme pretlak, vývar a tymian. Necháme prejsť varom a odstavíme. Osolíme, okoreníme. Široké rezance uvaríme podľa návodu na obale a scedíme. Rezance zmiešame s omáčkou a syrom. Vložíme do zapekacej misky, poukladáme paradajkami a zalejeme smotanou. Zapekáme cca 20 minút. Zapečené široké rezance podávame ešte teplé ako hlavný chod z jedného pekáča.

Komentáre k receptu Zapečené široké rezance (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty