Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Zapečené plnené bagety

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 67488x
Zapečené plnené bagety

Ak máte radi pokrmy z mletého mäsa, potom vyskúšajte tento recept.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Zapečené plnené bagety
recept Zapečené plnené bagety sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 ks bageta
3 lyžice smotana

náplň:

2 lyžice olivový olej
3 strúčiky cesnak
3 lyžice maslo
1 - 2 ks cibula
400 g mleté hovädzie mäso
bazalka

Postup prípravy receptu

Stredne veľké bagety pozdĺžne asi v dvoch tretinách rozkrojíme. Mäkké striedky vydlabeme, dáme do misky a zalejeme ich smotanou. Ľahko je navlhčíme, vytlačíme a vidličkou rozmělníme. Rúru rozohrejeme na 200 ° C. Cesnak a cibuľu olúpeme a nasekáme. Do střídek z bagiet vmiešame mleté mäso, smotanu, olej, sušenú bazalku, cesnak, cibuľu a podľa chuti soľ a korenie. Do lodičiek z bagiet dáme pár vločiek masla, aby sa rožky pri pečení nepripálila. Masovú hmotou vrchovato naplníme lodičky z bagiet. Plech vyložíme papierom na pečenie, rozložíme na ne naplnené bagety a dáme zapiecť. Plnené bagety zapekáme asi 10 - 15 minút, až je mäso mäkké. Zapečené plnené bagety ihneď podávame. Do plnky môžeme pridať kocky ementálu alebo iného tvrdého syra. Zapečené plnené bagety podávame s čerstvou zeleninou.

Komentáre k receptu Zapečené plnené bagety (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2023 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty