Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Zapečené kuracie plátky so slaninou

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 30455x
Zapečené kuracie plátky so slaninou

Kuracie mäso, slanina, niva a eidam. Jednoduché a rýchle, napriek tomu slávnostné jedlo.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Zapečené kuracie plátky so slaninou
recept Zapečené kuracie plátky so slaninou sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

mleté čierne korenie
soľ
300 g eidam
300 g anglická slanina
olej
200 g niva
500 g kuracie prsia

Postup prípravy receptu

Z kuracích pŕs nakrájame tenké plátky, ktoré osolíme a okoreníme. Na panvici plátky sprudka osmažíme. Pekac vyložíme alobalom a osmahnuté mäso na neho preložíme. Na mäso poukladajte polovicu plátkov slaniny, potom plátky nivy, druhou polovicou slaniny a nakoniec posypeme strúhaným eidamu. Alobal ohneme tak, aby z neho ste predišli rozliatiu šťava. Kuracie plátky so slaninou a syrom v rúre zapekáme asi 30 - 40 minút. Zapečené kuracie plátky so slaninou môžeme podávať so zemiakmi alebo zeleninovým šalátom.

Komentáre k receptu Zapečené kuracie plátky so slaninou (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty