Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Zapečená žemľa s kuracím mäsom a syrom

  • chuťovky
  • žádná kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 5696x
Zapečená žemľa s kuracím mäsom a syrom

Rýchla chrumkavá olovrant.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Zapečená žemľa s kuracím mäsom a syrom
recept Zapečená žemľa s kuracím mäsom a syrom
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 ks celozrnná žemľa
4 plátky ementál
200 g varené alebo pečené kuracie mäso
bylinková soľ

na potření:

maslo

Postup prípravy receptu

Žemle alebo iné pečivo rozkrojíme. Každú polovicu pomažte klasickým maslom a posypeme bylinkovou soľou. Vopred si pripravíme mäso. Môžeme v slanej vode uvariť mäso kuracie alebo použiť zvyšky mäsa pečeného (potrebné zo včerajšieho obeda). Mäso nakrájame na kúsky. Do každej žemle vložíme kúsky mäsa, položíme plátok syra a priklopíme. Rúru rozohrejeme na 160 ° C a žemle dáme asi na 8 - 10 minút zapiecť, až sú chrumkavé. Žemle s kuracím a syrom podávame ešte teplé.

Komentáre k receptu Zapečená žemľa s kuracím mäsom a syrom (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty