Zapečená hydinová pečeň
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 60min.
- recept zobrazen: 127999x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 kg | hydinové pečeň |
2 lyžičky | olej |
500 g | jarná cibuľka |
25 dkg | údená kotleta |
1/2 fľaše | kečup |
Postup prípravy receptu
Zapekaciu misku vymažeme trochou oleja. Pečeň podľa potreby očistíme, opláchneme a necháme odkvapkať. Cibuľu očistíme a nakrájame na kolieska. Celú zapekaciu misku vrátane stien vyložíme tenkými plátkami údenej kotlety. Na to poskladáme hydinová pečeň a na ne cibuľu. Všetko zalejeme dostatočne kečupom. Rúru predhrejeme na 200 ° C. Vložíme zapekaciu misku a pečieme asi 45 minút. Záleží na množstve pečene. Zapečená hydinová pečeň ihneď podávame.