Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Zapečená hydinová pečeň

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 127999x
Zapečená hydinová pečeň

Výborná hydinová pečeň, ktorá očarí každého stravníka a pritom sú tak jednoduché.

vytlačiť recept Zapečená hydinová pečeň
recept Zapečená hydinová pečeň
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 kg hydinové pečeň
2 lyžičky olej
500 g jarná cibuľka
25 dkg údená kotleta
1/2 fľaše kečup

Postup prípravy receptu

Zapekaciu misku vymažeme trochou oleja. Pečeň podľa potreby očistíme, opláchneme a necháme odkvapkať. Cibuľu očistíme a nakrájame na kolieska. Celú zapekaciu misku vrátane stien vyložíme tenkými plátkami údenej kotlety. Na to poskladáme hydinová pečeň a na ne cibuľu. Všetko zalejeme dostatočne kečupom. Rúru predhrejeme na 200 ° C. Vložíme zapekaciu misku a pečieme asi 45 minút. Záleží na množstve pečene. Zapečená hydinová pečeň ihneď podávame.

Komentáre k receptu Zapečená hydinová pečeň (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty