Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Zapečená bravčová zmes

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • recept zobrazen: 21223x
Zapečená bravčová zmes

Dobrý a celkom rýchly obed, ktorý si pripravíme deň pred príchodom návštevy.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Zapečená bravčová zmes
recept Zapečená bravčová zmes sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

podľa chuti:

mleté čierne korenie
soľ

zmes:

1 ks párok
500 g bravčová pliecko
1 lyžica olej
2 lyžice kečup
1 pohár Moravanka

Postup prípravy receptu

Mäso očistíme a spolu s párkom nakrájame na kocky. Do zapekacej misy vložíme mäso a nakrájaný párok. Pridáme olej, kečup a Moravanka. Tú dáme celú is nálevom a väčšie kúsky rozkrájame. Podľa chuti pridáme soľ a korenie. Kto má rád ostré, pridá trošku chilli. Všetko premiešame. Bravčovú zmes prikryjeme a necháme do rána uležať v chladničke. Ráno vyberieme, aby nám ohňovzdorná misa v rúre nerozštiepené. Až má miska izbovú teplotu, vložíme ju do predhriatej rúre a bravčové zmes pečieme prikryté. Ku koncu pečenia ju odkryjeme. Zapečenou bravčová zmes podávame s hranolky.

Komentáre k receptu Zapečená bravčová zmes (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2023 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty