Vývar s pečeňovými knedličkami a domácimi rezancami
- polievky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 60min.
- recept zobrazen: 64541x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 kg | hydinové skelety |
150 g | strúhanka |
50 g | cesnak |
2 dl | Magi |
100 g | sadlo |
10 g | soľ |
500 g | mrkva, zeler, petržlen |
150 g | hrubá múka |
1 hrsť | kudrnka |
5 g | majorana |
2 ks | vajcia |
3 g | korenie biely mletý |
500 g | hydinové pečeň |
Postup prípravy receptu
Najskôr si dáme variť hydinové skelety. Do hotového vývaru orestujeme na masti koreňovú zeleninu. Vývar dochutíme soľou, bielym korením mletým a polievkovým korením. Knedličky pripravíme s akýchkoľvek hydinovej pečene, ktoré pomelieme a zarobíme s vajíčkom, majoránkou, cesnakom, soľou a strúhankou. Potom si pripravíme rezančeky s hrubej múky a vajec. Na hotovú polievku dáme jemne nasekanú petržlenovú vňať.