Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Vyprážaný zeler

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 130834x

Skúste si zeler pripraviť vyprážaný, je veľmi zaujímavý.

vytlačiť recept Vyprážaný zeler
recept Vyprážaný zeler sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1/2 ks citrón
olej na vyprážanie
soľ
450 g zeler
mletý korenie

trojobal:

3 ks vajcia
60 g strúhanka

Postup prípravy receptu

Očistené a umyté stopky zeleru nakrájame na 7 cm dlhé dieliky, ktoré uvaríme v slanej vode. Necháme odkvapkať a pokvapkáme citrónom. Potom je osolíme, okoreníme, obalíme v rozšľahanom vajci a strúhanke. Smažíme v rozpálenom oleji dozlatista. Hotové položíme na papierové utierky, odsajeme prebytočný tuk. Vyprážaný zeler podávame s varenými zemiakmi.

Komentáre k receptu Vyprážaný zeler (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty