Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Vyprážaný rýdzik s chrenom

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 64858x
Vyprážaný rýdzik s chrenom

Netradičné huby pripravené sa strúhaným chrenom.

vytlačiť recept Vyprážaný rýdzik s chrenom
recept Vyprážaný rýdzik s chrenom
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 2x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 pohár strúhaný chren
1 lyžica sadlo alebo maslo
2 lyžičky soľ
1 kg mladý ryzec
1 lyžica ocot
1 lyžička mletý korenie

Postup prípravy receptu

Nakrájame očistené a zdravé ryzce na prúžky a dáme dusiť na masť, ale môžeme byť aj maslo. Osolíme a okoreníme, smažíme domäkka, až pustia huby oranžovú šťavu. Pokvapkáme polievkovou lyžicou octu a ešte chvíľku podusíme. Dáme na taniere a nastrúhame navrch chren. Ryzec vyprážaný s chrenom podávame s čerstvým chlebom.

Komentáre k receptu Vyprážaný rýdzik s chrenom (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty