Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Vyprážaný rezeň s cesnakom

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 3376x
Vyprážaný rezeň s cesnakom

Jednoducho ochutený rezeň z bravčového stehna.

Recept na 2 porcie.

vytlačiť recept Vyprážaný rezeň s cesnakom
recept Vyprážaný rezeň s cesnakom sa mi páči
(Recept sa páči celkom 2x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

3 strúčiky cesnak
1/2 lyžičky čerstvo mleté farebný korenie
2 plátky bravčová stehno
soľ

podľa potreby:

olej na vyprážanie

trojobal:

strúhanka
1 - 2 ks vajcia
hladká múka

Postup prípravy receptu

Plátky bravčového stehna naklepeme a dobre osolíme a okoreníme. Potrieme prelisovaným cesnakom a necháme pár hodín preležať. Bravčové plátky obalíme v trojobale - hladká múka, rozšľahané vajce, strúhanka. Na rozpálenom oleji osmažíme pozvoľna rezne s cesnakom dozlata. Vyprážaný rezeň s cesnakom podávame s varenými zemiakmi, zemiakovou kašou apod

Komentáre k receptu Vyprážaný rezeň s cesnakom (2 komentáre)

  • Peter Král 18.March 2011 13:06

    To jsme rádi, že vám chutnalo :-)

  • jozešs 18.March 2011 11:10

    je to v pohode

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty