Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Vyprážaný bravčový rezeň so syrom

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 90877x
Vyprážaný bravčový rezeň so syrom

Tentoraz ide o recept na rezeň z umletého bravčového a strúhaného syra.

vytlačiť recept Vyprážaný bravčový rezeň so syrom
recept Vyprážaný bravčový rezeň so syrom sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

250 g tvrdý syr
1 ks vajcia
600 g bravčové ramienko
2 - 3 lyžíc mlieko

podľa chuti:

soľ
mleté čierne korenie

podľa potreby:

olej na vyprážanie

trojobal:

60 g jemná strúhanka
2 ks vajcia
40 g hladká múka

Postup prípravy receptu

Bravčové ramienko očistíme, opláchneme, osušíme a pomelieme. Syr jemne nastrúhame. V mise premiešame pomletej mäso, syr, vajcia, mlieko a podľa chuti všetko osolíme a okoreníme. Zabalíme a dáme cez noc do chladničky rozležet. Druhý deň tvoríme z hmoty tenké placky, ktoré obaľujeme klasicky v trojobale a vyprážame v rozpálenom oleji dozlatista.

Komentáre k receptu Vyprážaný bravčový rezeň so syrom (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty