Vyprážaný bravčový rezeň so syrom
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 35min.
- recept zobrazen: 90877x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
250 g | tvrdý syr |
1 ks | vajcia |
600 g | bravčové ramienko |
2 - 3 lyžíc | mlieko |
podľa chuti: | |
soľ | |
mleté čierne korenie | |
podľa potreby: | |
olej na vyprážanie | |
trojobal: | |
60 g | jemná strúhanka |
2 ks | vajcia |
40 g | hladká múka |
Postup prípravy receptu
Bravčové ramienko očistíme, opláchneme, osušíme a pomelieme. Syr jemne nastrúhame. V mise premiešame pomletej mäso, syr, vajcia, mlieko a podľa chuti všetko osolíme a okoreníme. Zabalíme a dáme cez noc do chladničky rozležet. Druhý deň tvoríme z hmoty tenké placky, ktoré obaľujeme klasicky v trojobale a vyprážame v rozpálenom oleji dozlatista.