Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Vyprážané rezne v sezame

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 30332x
Vyprážané rezne v sezame

Vyprážaný rezeň z kuracích stehien, obaľovaný v sezamových semienkach.

Recept na 2 porcie.

vytlačiť recept Vyprážané rezne v sezame
recept Vyprážané rezne v sezame sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 ks kuracie stehno

na obalenie:

hladká múka
sezamové semienka
vajcia

podľa chuti:

soľ

podľa potreby:

olej

Postup prípravy receptu

Kuracie stehná zbavíme kože, umyjeme a vykostíme. Ľahko poklepom a osolíme. Potom mäso obaľujeme klasickým zbůsobem, ale namiesto strúhané žemle použijeme sezamové semienka. Vtlačíme ich do obalu čo najviac. Rezne vyprážame zvoľna, vo vyššej vrstve oleja, z každej strany asi 5 minút. Dbáme na to, aby sa semienka nepripálila, inak by zhořkla. Hotové ich necháme odkvapkať na papierovej utierke. Vyprážané kuracie rezne v sezame podávame s varenými zemiakmi alebo zemiakovou kašou a čerstvou zeleninou.

Komentáre k receptu Vyprážané rezne v sezame (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty