Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Vyprážané filé z kapra

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 128070x
Vyprážané filé z kapra

Viete, že vyprážaný kapor je vhodný na váš stôl kedykoľvek, nielen o Vianociach? Pripravte si filety, odstránite tak maximum kostí a kapor zachutí nielen vám.

vytlačiť recept Vyprážané filé z kapra
recept Vyprážané filé z kapra sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks kapor
olej na vyprážanie
soľ
mleté čierne korenie

na obalenie:

300 g strúhanka
2 ks vajcia
200 g hladká múka

príloha:

zemiaky

Postup prípravy receptu

Bez vnútorností a dobre očisteného kapra narežeme po chrbtici a filetovacím nožom mäso zrežeme pozdĺž rebrovej kosti. Odstránime plutvy. Získané filety naporcuje, dobre osolíme a okoreníme a necháme ich chvíľu uležať. Pripravené porcie obalíme v trojobale, smažíme je v rozpálenom oleji. Vyprážané filé z kapra podávame s varenými zemiakmi a čerstvou zeleninou.

Komentáre k receptu Vyprážané filé z kapra (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty