Vínna klobása v trojobale
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 45min.
- recept zobrazen: 79279x
Príprava vínnej klobásy nezaberie veľa času a chuťovo nás prekvapí.
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
3/4 kg | vínna klobása |
podľa chuti: | |
soľ | |
príloha: | |
zemiaková kaša | |
kyslá kapusta | |
trojobal: | |
strúhanka | |
hladká múka | |
1 - 2 ks | vajcia |
Postup prípravy receptu
Vínnej klobásu rozdelíme na diely asi 25 cm dlhé. Každý z nich zamotávajú do tvaru šnečka a napichneme na zašpicatenú špajľu alebo kovovú ihlu na špízy. "Slimákov" z klobásy obalíme v hladkej múke, potom v rozkvedlaném vajíčku, nakoniec v strúhanke. Obalené je smažíme na masle, alebo olejmi, z oboch strán, kým nie je obal zo strúhanky ružový a chrumkavý. Vinnou klobásu v trojobale podávame so zemiakovou kašou alebo varenými zemiakmi. Môžeme doplniť aj uvareným kysaným kapustou.
Komentáre k receptu Vínna klobása v trojobale (5 komentárov)
-
marko
25.November 2015 12:30
toto jedlo je strašne jednoduche ale zas velmi vyborne , tak odporučam všetkým ....
-
xaxa
25.November 2015 12:29
asaasa
-
Admin
05.November 2010 10:59
Vážený mm: Alfa verzia znamena, že všetko nenie stoprocentni - zatial.
-
mm
04.November 2010 18:20
jezkove oci, to aky "translator"toto prekladal? ale recept vyskusam ;)
-
xixao
19.October 2010 17:58
Mnamky, to bych si opravdu dal.