Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Vínna klobása v trojobale

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 73927x
Vínna klobása v trojobale

Príprava vínnej klobásy nezaberie veľa času a chuťovo nás prekvapí.

vytlačiť recept Vínna klobása v trojobale
recept Vínna klobása v trojobale sa mi páči
(Recept sa páči celkom 17x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

3/4 kg vínna klobása

podľa chuti:

soľ

príloha:

kyslá kapusta
zemiaková kaša

trojobal:

hladká múka
1 - 2 ks vajcia
strúhanka

Postup prípravy receptu

Vínnej klobásu rozdelíme na diely asi 25 cm dlhé. Každý z nich zamotávajú do tvaru šnečka a napichneme na zašpicatenú špajľu alebo kovovú ihlu na špízy. "Slimákov" z klobásy obalíme v hladkej múke, potom v rozkvedlaném vajíčku, nakoniec v strúhanke. Obalené je smažíme na masle, alebo olejmi, z oboch strán, kým nie je obal zo strúhanky ružový a chrumkavý. Vinnou klobásu v trojobale podávame so zemiakovou kašou alebo varenými zemiakmi. Môžeme doplniť aj uvareným kysaným kapustou.

Komentáre k receptu Vínna klobása v trojobale (5 komentárov)

  • marko 25.November 2015 12:30

    toto jedlo je strašne jednoduche ale zas velmi vyborne , tak odporučam všetkým ....

  • xaxa 25.November 2015 12:29

    asaasa

  • Admin 05.November 2010 10:59

    Vážený mm: Alfa verzia znamena, že všetko nenie stoprocentni - zatial.

  • mm 04.November 2010 18:20

    jezkove oci, to aky "translator"toto prekladal? ale recept vyskusam ;)

  • xixao 19.October 2010 17:58

    Mnamky, to bych si opravdu dal.

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2017 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt