Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Viedenské pstruhy

  • hlavné chody
  • rakouská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 133273x
Viedenské pstruhy

Pstruh je sám o sebe výborná ryba, čo takhle ju ale pripraviť zase trošku inak.

vytlačiť recept Viedenské pstruhy
recept Viedenské pstruhy sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

200 g hladká múka
4 ks pstruh
200 g mandle
200 g maslo
mleté čierne korenie
soľ

na ozdobu:

citrón
koriander

Postup prípravy receptu

Pstruhy dôkladne pod studenou tečúcou vodou umyjeme. Potom je prosolíme, okoreníme (zo všetkých strán) a obalíme ich v múke. Opečieme ich na masle, preložíme na servírovací podnos, zakryjeme a na vypečenám tuku opražíme olúpané a nasekané mandle. Pstruhy s nimi zasypeme, ozdobíme krájeným citrónom a štipky koriandru.

Komentáre k receptu Viedenské pstruhy (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty