Viedenské pstruhy
- hlavné chody
- rakouská kuchyňa
- doba prípravy: 35min.
- recept zobrazen: 133273x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
200 g | hladká múka |
4 ks | pstruh |
200 g | mandle |
200 g | maslo |
mleté čierne korenie | |
soľ | |
na ozdobu: | |
citrón | |
koriander |
Postup prípravy receptu
Pstruhy dôkladne pod studenou tečúcou vodou umyjeme. Potom je prosolíme, okoreníme (zo všetkých strán) a obalíme ich v múke. Opečieme ich na masle, preložíme na servírovací podnos, zakryjeme a na vypečenám tuku opražíme olúpané a nasekané mandle. Pstruhy s nimi zasypeme, ozdobíme krájeným citrónom a štipky koriandru.