Vianočná biela čokoláda
- cukrovinky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 20min.
- recept zobrazen: 95562x
Domáca výroba bielej čokolády. Chutí dobre samotná, ale je vhodná aj na zdobenie zákuskov.
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
2 lyžice | vanilkový pudingový prášok |
250 g | cukor múčka |
1 balíček | vanilkový cukor |
250 g | stužený tuk (100%) |
125 g | sušené mlieko |
Postup prípravy receptu
Tuk vložíme do nádoby a nad parou ho necháme rozpustiť. Pridáme cukor, pudingový prášok, vanilkový cukor, sušené mlieko a vymiešame dohladka. Hmotou plníme formičky podľa vlastného výberu, pekne vyzerajú menšie tvary. Stačí len nechať stuhnúť az formičiek čokoládu vyklopiť. Vianočný bielu čokoládu môžeme použiť aj ako polevu na rôzne druhy cukroví. Vhodná na zdobenie, polievanie aj namáčanie.
Komentáre k receptu Vianočná biela čokoláda (12 komentárov)
-
VAS
14.March 2023 05:45
Documents Cloned cardsBanknotes dollar / euro Pounds Driver's License, Passport, ID, IELTS, TOEFL, VISA, Birth Certificate, School Diplomas, Marriage, US GREENCARD, SSN and many more Email ( lifiben@gmail.com ) whatsapp +1540 2680762
-
pallok
15.December 2016 12:16
óčeň interesná receptura
-
Vaše méno
09.June 2014 17:13
vyzerá to veľmi dobre a chutne určite to skúsim a ako tá čokoláda dlho tuhne?
-
Vaše méno
09.June 2014 17:13
vyzerá to veľmi dobre a chutne určite to skúsim a ako tá čokoláda dlho tuhne?
-
Vaše méno
09.June 2014 17:13
a ako tá čokoláda dlho tuhne?
-
Vaše méno
09.June 2014 17:13
a ako tá čokoláda dlho tuhne?
-
Vaše méno
09.June 2014 17:12
vyzerá to veľmi dobre a chutne určite to skúsim a ako tá čokoláda dlho tuhne?
-
Vaše méno
09.June 2014 17:12
vyzerá to veľmi dobre a chutne určite to skúsim a ako tá čokoláda dlho tuhne?
-
Vaše méno
09.June 2014 17:12
vyzerá to veľmi dobre a chutne určite to skúsim a ako tá čokoláda dlho tuhne?
-
Vaše méno
09.June 2014 17:10
vyzerá to veľmi pekne a chutne určite to skúsim
-
Vaše méno
09.June 2014 17:09
ako asi dlho tuhne tá čokoláda
-
Kamenská Soňa
30.November 2010 12:18
Veěmi ma to láka a určite to skúsim je to pekné a určite aj dobré