Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Vegetariánsky boršč

  • polievky
  • ruská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 67342x
Vegetariánsky boršč

Sójová variant výživné a zdravé polievky.

vytlačiť recept Vegetariánsky boršč
recept Vegetariánsky boršč sa mi páči
(Recept sa páči celkom 3x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

200 g červená repa
30 g paradajkový pretlak
5 lyžíc maslo
1 kelímok kyslá smotana
1 ks cibula
200 g hlávková kapusta
100 g Mrkva
1 štipka soľ
2 balíčky sójové kocky
2 lístky bobkový list
1 lyžica ocot
5 guličiek celý korenie
2 l voda
1 štipka cukor

Postup prípravy receptu

Sójové kocky zalejeme vodou, osolíme (prípadne ochutíme vegetu), pridáme korenie, bobkový list a dáme variť. Mrkva očistíme a nakrájame spolu s kapustou na rezance. Cibuľu olúpeme a nasekáme nadrobno. Repu nakrájame na rezance a podusíme s mrkvou a kapustou na osmaženej základu z masla, cibule a pretlaku. Keď je zelenina mäkká, precedíme do nej vývar so sójovými kockami. Do boršč pridáme kyslú smotanu a podľa potreby ochutíme octom a cukrom.

Komentáre k receptu Vegetariánsky boršč (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2018 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty