Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Vavrínové plátky

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 9295x
Vavrínové plátky

Recept na korenené plátky bravčového mäsa.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Vavrínové plátky
recept Vavrínové plátky sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 ks broskyňa
4 plátky bravčové mäso
4 plátky syr

podľa potreby:

1 kelímok smotana na šľahanie
strúhanka
aróma mix
1 balíček bobkový list
0,5 - 1 balíčku mrazená zelenina
olej

Postup prípravy receptu

Plátky mäsa posypeme dochucovacím prípravkom Aroma mix. Potrieme je olejom a riadne preložíme kvalitným bobkovým listom. Mäso dáme do misy, prikryjeme a necháme do druhého dňa marinovať. Na druhý deň do plátkov vtlučeme paličkou maximum strúhanky a osmažíme ako rezne. Potom vavrínové plátky položíme na plech. Na každý plátok položíme pol broskyne a prikryjeme syrom. Posypeme obľúbenú mrazenú zeleninou, trochu prisolíme, prelejeme smotanou a prikryjeme alobalom. Vavrínové plátky zapekáme 30 až 40 minút v rozohriatej rúre. Vavrínový plátky podávame s zemiaky v akejkoľvek úprave.

Komentáre k receptu Vavrínové plátky (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2018 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty