Vajíčkový šalát s tuniakom
- šaláty
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 25min.
- recept zobrazen: 59596x
Ten, kto má rád šaláty a kombinácia najrôznejších ingrediencií, pochutí si.
(Recept sa páči celkom 1x)
2 komentáre
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
2 - 3 ks | vajcia natvrdo |
250 g | miešaná zelenina (čínska kapusta, červená kapusta, mrkva) |
soľ | |
mleté biele korenie | |
3 lyžice | kyslá smotana light |
1 konzerva | tuniakovou drvina vo vlastnej šťave |
olivový olej |
Postup prípravy receptu
Na prípravu šalátu použijeme kombináciu ľubovoľnej očistenej zeleniny, v tomto prípade sme použili na väčšie kúsky nakrájané červené kapusta, čínska kapusta a na hrubom strúhadle nastrúhanú menšia mrkva. Zelenina by mala naplniť väčšiu misu. Vajcia uvaríme natvrdo, schladíte, olúpeme a nakrájame na väčšie kúsky. Vajcia odložíme stranou. Tuniaka zlejeme, premiešame s kyslou smotanou a dochutíme soľou a korením. Zmes vmiešame k zelenine a spojíme. Podľa chuti ešte dokořeníme a pokvapkáme olivovým olejom. Šalát s tuniakom podávame dobre vychladený, pred servírovaním bohato poukladáme nakrájanými vajcami.
Komentáre k receptu Vajíčkový šalát s tuniakom (2 komentáre)
-
Vaše méno
01.May 2013 04:11
je velmi dobre
-
je velmi dobre
01.May 2013 04:09
je velmi dobre