Vaječná omeleta
- chuťovky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 10min.
- recept zobrazen: 39567x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
4 lyžice | voda |
4 štipky | soľ |
4 lyžice | strúhanka |
4 ks | vajcia |
podľa chuti: | |
šunkovú salámu | |
korenie |
Postup prípravy receptu
Do hrnčeka rozklepneme vajcia. Pridáme lyžicu vody, strúhanky a štipku soli. Podľa potreby môžeme dať vody viac. Zmes dobre premiešame. Na panvici rozpálime tuk, vlejeme zmes az oboch strán vysmažíme omeletu. Takto postupujeme aj ostatných porcií. Vaječnú omeletu podávame potiahnutú horčicou alebo kečupom. Môžeme tiež pridať plátok salámy, kto chce môže použiť korenia podľa chuti.