Vaječná nátierka
- predjedlá
- doba prípravy: 10min.
- recept zobrazen: 152784x
Urobte si výbornú nátierku, treba k večeru! Vaječná nátierka zo syra, pomazánkového masla a jarnej cibuľky.
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
korenie | |
20 dkg | šunka |
jarná cibuľka alebo pór | |
1 ks | nátierkové maslo |
5 ks | vajcia |
soľ | |
2 ks | tavený syr (kocky) |
Postup prípravy receptu
Vajíčka uvaríme natvrdo, schladíte, olúpeme a nakrájame na drobné kocky.
Cibuľku alebo pór očistíme, umyjeme, osušíme a nakrájame na jemné kolieska. Šunku nakrájame na kocky. Nátierkové maslo vymiešame so syrom, pridáme do neho vajcia, šunku a zeleninu a nátierku poriadne premiešame. Môžeme ju osoliť a okoreniť.
Natierame na biely alebo na čierny chlieb alebo bagetu.