Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Utopenci s feferónkami

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 92731x
Utopenci s feferónkami

Obľúbená pochúťka nielen k pivu. Pikantné recept na utopence.

vytlačiť recept Utopenci s feferónkami
recept Utopenci s feferónkami
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 ks cibula
8 ks feferónka
8 ks špekáčky

nálev:

200 ml voda
8 guličiek celý červený korenie
4 ks bobkový list
12 lyžíc ocot
8 guličiek celý zelený korenie

Postup prípravy receptu

Špekáčky najskôr zbavíme tuhého črievka a potom ich pozdĺžne narežeme, ale nedokrojíme do konca. Cibuľa olúpeme a nakrájame na kolieska. Feferónky očistíme, umyjeme a pozdĺžne prekrojíme. Do zárezov vo špekáčcích vkladáme vždy jednu překrojenou feferónku a kolieska z polovice cibule. Vodu prevaríme s octom, pridáme korenie a bobkový list. Nálev necháme mierne vychladnúť. Špekáčky naukladáme do pohára, prelejeme pripraveným vlažným nálevom. Utopence s feferónka necháme zhruba dva dni uležať na chladnom a tmavom mieste.

Komentáre k receptu Utopenci s feferónkami (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2018 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty