Univerzálna omáčka z mletého mäsa
- omáčky
- italská kuchyňa
- doba prípravy: 20min.
- recept zobrazen: 150354x
U nás veľmi populárne omáčka, ktorú môžete použiť k cestovinám, bramborům, topinkám, skrátka je univerzálny.
(Recept sa páči celkom 3x)
3 komentáre
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
2 lyžice | oregano |
1 lyžička | provensálske korenie |
140 g | paradajkový pretlak |
2 lyžice | bazalka |
1 lyžica | korenie na špagety |
500 g | mleté mäso |
1 dl | kečup |
Postup prípravy receptu
Naozaj veľmi jednoduchá omáčka. Teflónovou panvicu poriadne rozohrejeme. Mäso dáme na panvicu bez tuku a za stáleho miešania restujeme, až vzniknú malé samostatné guličky. Pridáme všetko korenie, pretlak, kečup, podlejeme vodou a asi 8 minút varíme. Hotovú omáčku môžeme zavariť, zamraziť, či ihneď použiť.
Komentáre k receptu Univerzálna omáčka z mletého mäsa (3 komentáre)
-
Petra
19.July 2017 11:55
Dobry den, hladam recept, o ktorom si myslim, ze bol na tejto stranke, ale neviem ho najst. Pamatam si, ze to boli spagety s hovadzim masom, jarnou cibulkou, hnedym cukrom a Worcestrovou omackou. Vedeli by ste mi poradit? Dakujem
-
Tibor
19.July 2015 16:03
Chcem sa naucit varit
-
iva
22.June 2012 17:08
ibulke.