Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Ukrytý hermelín

  • hlavné chody
  • francouzská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 91642x
Ukrytý hermelín

Recept na "fašírky" z mletého mäsa plnené hermelínom.

vytlačiť recept Ukrytý hermelín
recept Ukrytý hermelín sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks syr hermelín
1 štipka provensálske korenie
1 štipka soľ
1 štipka mleté čierne korenie
8 plátkov saláma poličan
1/2 kg mleté mäso
1 ks vajcia

na obalenie:

4 - 6 lyžíc hladká múka

podľa potreby:

olej na vyprážanie

Postup prípravy receptu

Pomletej mäso osolíme, okoreníme, pridáme provensálske korenie, vajcia a dobre premiešame. Na dlani utvoríme placku, na ktorú vložíme dve kolieska salámy, silnejší prúžok hermelín a prekryjeme ho ďalšie vrstvou mäsa. Dobre upevníme dlaňami. Takto pripravené "fašírky" obalíme v múke a smažíme na horúcom oleji zvoľna po oboch stranách. Ako príloha k ukrytému hermelín sú vhodné varené zemiaky a čerstvá zelenina alebo zeleninový šalát.

Komentáre k receptu Ukrytý hermelín (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty