Údený šalát s mozzarellou a paradajkami
- šaláty
- italská kuchyňa
- doba prípravy: 10min.
- recept zobrazen: 132673x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
150 g | údené mäso |
4 ks | paradajka |
1 balíček | syr Mozzarella |
podľa chuti: | |
bazalka | |
ocot balzamico |
Postup prípravy receptu
Údené mäso nakrájame na kocky a nasucho orestujeme chrumkava. Paradajky umyjeme a nakrájame na plátky, rovnako ako mozzarellu. Do misky na dno rozložíme plátky paradajok a syra, zasypeme údeným mäsom a ozdobíme opäť plátky rajských jabĺk a mozzarelly. Podľa chuti môžeme pokvapkáme balsamikovým octom a premiešať s bazalkou. Hotový údený šalát podávame teplý.