Údené mäso so zemiakovou kašou
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 45min.
- recept zobrazen: 76054x
Recept na rýchly obed z údeného mäsa a zemiakov.
Recept na 4 porcie.
(Recept sa páči celkom 3x)
1 komentár
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 lyžica | maslo |
1 dl | mlieko |
400 g | údená rolovaná pliecko |
8 ks | zemiaky |
1 ks | cibula |
podľa chuti: | |
soľ | |
podľa potreby: | |
olej |
Postup prípravy receptu
Údenou rolované pliecko nakrájame na plátky a okraje narežeme. Cibuľu olúpeme, umyjeme a nasekáme najemno. Zemiaky olúpeme, umyjeme a uvaríme v osolenej vode domäkka. Na panvici rozpálime olej, pridáme cibuľu a pár minút restujeme. Potom pridáme plátky mäsa a opekáme zo všetkých strán dozlatista. Z uvarených zemiakov zlejeme vodu. Mlieko privedieme k varu. K bramborům pridáme lyžicu masla, horúce mlieko a našľaháme jemnú zemiakovú kašu. Zemiakovú kašu dáme na tanier, pridáme opečené údené a všetko posypeme orestovanou cibuľkou.
Komentáre k receptu Údené mäso so zemiakovou kašou (1 komentár)
-
#s@AAAaa@aSa#mammk##*†
26.July 2016 12:08
Om