Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Údené mäso so zemiakovou kašou

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 76054x
Údené mäso so zemiakovou kašou

Recept na rýchly obed z údeného mäsa a zemiakov.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Údené mäso so zemiakovou kašou
recept Údené mäso so zemiakovou kašou
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 3x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 lyžica maslo
1 dl mlieko
400 g údená rolovaná pliecko
8 ks zemiaky
1 ks cibula

podľa chuti:

soľ

podľa potreby:

olej

Postup prípravy receptu

Údenou rolované pliecko nakrájame na plátky a okraje narežeme. Cibuľu olúpeme, umyjeme a nasekáme najemno. Zemiaky olúpeme, umyjeme a uvaríme v osolenej vode domäkka. Na panvici rozpálime olej, pridáme cibuľu a pár minút restujeme. Potom pridáme plátky mäsa a opekáme zo všetkých strán dozlatista. Z uvarených zemiakov zlejeme vodu. Mlieko privedieme k varu. K bramborům pridáme lyžicu masla, horúce mlieko a našľaháme jemnú zemiakovú kašu. Zemiakovú kašu dáme na tanier, pridáme opečené údené a všetko posypeme orestovanou cibuľkou.

Komentáre k receptu Údené mäso so zemiakovou kašou (1 komentár)

  • #s@AAAaa@aSa#mammk##*† 26.July 2016 12:08

    Om

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty