Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Údené mäso so zemiakovou kašou

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 70315x
Údené mäso so zemiakovou kašou

Recept na rýchly obed z údeného mäsa a zemiakov.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Údené mäso so zemiakovou kašou
recept Údené mäso so zemiakovou kašou
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

400 g údená rolovaná pliecko
8 ks zemiaky
1 ks cibula
1 lyžica maslo
1 dl mlieko

podľa chuti:

soľ

podľa potreby:

olej

Postup prípravy receptu

Údenou rolované pliecko nakrájame na plátky a okraje narežeme. Cibuľu olúpeme, umyjeme a nasekáme najemno. Zemiaky olúpeme, umyjeme a uvaríme v osolenej vode domäkka. Na panvici rozpálime olej, pridáme cibuľu a pár minút restujeme. Potom pridáme plátky mäsa a opekáme zo všetkých strán dozlatista. Z uvarených zemiakov zlejeme vodu. Mlieko privedieme k varu. K bramborům pridáme lyžicu masla, horúce mlieko a našľaháme jemnú zemiakovú kašu. Zemiakovú kašu dáme na tanier, pridáme opečené údené a všetko posypeme orestovanou cibuľkou.

Komentáre k receptu Údené mäso so zemiakovou kašou (1 komentár)

  • #s@AAAaa@aSa#mammk##*† 26.July 2016 12:08

    Om

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty