Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Údené mäso na kyslej kapuste

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 67999x
Údené mäso na kyslej kapuste

Dusené údené mäso na kapuste.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Údené mäso na kyslej kapuste
recept Údené mäso na kyslej kapuste
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 2x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 lyžice ostrý kečup
2 ks šalotka
5 guličiek celý biele korenie
3 lístky bobkový list
2 lyžice olej
1 ks zelená paprika
200 g kyslá kapusta
500 ml vývar z masoxu
600 g údené mäso

podľa chuti:

soľ
drvený korenie

Postup prípravy receptu

Údené mäso nakrájame na väčšie kocky a opečieme ho na rozpálenom oleji. Šalotku nakrájame nadrobno a pridáme ju k mäsu. Mierne osolíme, okoreníme a necháme cibuľku osmažiť. Prilejeme vývar aj kečup a pridáme bobkový list a celé korenie. Pod pokrievkou dusíme asi 20 minút. Potom k mäsu pridáme na prúžky nakrájanú papriku a kyslá kapusta. Necháme dusiť ešte zhruba 20 minút. Pokrm na kyslej kapuste podávame s varenými zemiakmi promíchanými s nakrájanú pažítkou.

Komentáre k receptu Údené mäso na kyslej kapuste (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty