Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Údená krkovička v cestíčku

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 70839x
Údená krkovička v cestíčku

Recept na veľmi chutný obed. Ak máme údené mäso už varené, tak je príprava rýchla a jednoduchá.

vytlačiť recept Údená krkovička v cestíčku
recept Údená krkovička v cestíčku sa mi páči
(Recept sa páči celkom 5x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

175 ml mlieko
6 plátkov vareného údeného mäsa
2 ks bielky
olej na vyprážanie
1 ks žĺtok
soľ
100 g muka hladká
1 lyžíc olivového oleja

príloha:

zemiaková kaša

Postup prípravy receptu

Varené údené mäso bez kosti nakrájame na plátky asi 1,5 cm vysoké. Príprava nadýchaného Cestíčka: (stačí na 6 porcií) Múku, mlieko, olej, 1 žĺtok a soľ vymiešame v hladkej cestíčko. Z dvoch bielkov ušľaháme tuhý sneh a opatrne vmiešame do cestíčku. Plátky mäsa v cestíčku namáčame a smažíme na oleji dozlatista. Podávame so zemiakovou kašou, kyslou uhorkou, alebo zeleninovým šalátom.

Komentáre k receptu Údená krkovička v cestíčku (2 komentáre)

  • Pastorek Ladislav 24.March 2013 13:26

    Vynikajúce,ale skúste v tomto cestíčku usmažiť kuracie prsíčka.Priam sa vám rozplývajú na jazýčku.Úžasné!!!

  • Pastorek Ladislav 24.March 2013 13:23

    Vynikajúce,ale skúste v tomto cestíčku usmažiť kuracie prsíčka.Priam sa vám rozplývajú na jazíčku.Úžasné!!!

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty