Údená krkovička v cestíčku
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 20min.
- recept zobrazen: 74688x
Recept na veľmi chutný obed. Ak máme údené mäso už varené, tak je príprava rýchla a jednoduchá.
(Recept sa páči celkom 6x)
2 komentáre
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 lyžíc | olivového oleja |
175 ml | mlieko |
6 plátkov | vareného údeného mäsa |
2 ks | bielky |
olej na vyprážanie | |
1 ks | žĺtok |
soľ | |
100 g | muka hladká |
príloha: | |
zemiaková kaša |
Postup prípravy receptu
Varené údené mäso bez kosti nakrájame na plátky asi 1,5 cm vysoké. Príprava nadýchaného Cestíčka: (stačí na 6 porcií) Múku, mlieko, olej, 1 žĺtok a soľ vymiešame v hladkej cestíčko. Z dvoch bielkov ušľaháme tuhý sneh a opatrne vmiešame do cestíčku. Plátky mäsa v cestíčku namáčame a smažíme na oleji dozlatista. Podávame so zemiakovou kašou, kyslou uhorkou, alebo zeleninovým šalátom.
Komentáre k receptu Údená krkovička v cestíčku (2 komentáre)
-
Pastorek Ladislav
24.March 2013 13:26
Vynikajúce,ale skúste v tomto cestíčku usmažiť kuracie prsíčka.Priam sa vám rozplývajú na jazýčku.Úžasné!!!
-
Pastorek Ladislav
24.March 2013 13:23
Vynikajúce,ale skúste v tomto cestíčku usmažiť kuracie prsíčka.Priam sa vám rozplývajú na jazíčku.Úžasné!!!