Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Údená kapusta z titánového hrnca

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 75241x
Údená kapusta z titánového hrnca

Skvelý recept zo spústy zeleniny pripravený v titánovom riadu od spoločnosti Top Moravia.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Údená kapusta z titánového hrnca
recept Údená kapusta z titánového hrnca
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 plátky údená šunka
jalovec
1 štipka soľ
2 lyžice olivový olej
1 ks cibula
450 g kyslá kapusta
2 ks Mrkva
2 ks cesnaková klobása
bobkový list
700 g zemiaky
400 ml hydinový vývar
Rasco

Postup prípravy receptu

Cibuľu a mrkvu olúpeme a nakrájame na kolieska. Kapustu prepláchneme. Rozpálime olej a nakrájané klobásy spolu s plátkami údenej šunky 2 až 3 minúty opekáme. Akonáhle máme opečené, dáme stranou. V rozpálenom oleji opečieme cibuľu a mrkvu domäkka. Pridáme kapustu a zemiaky a za stáleho miešania krátko opražíme. Potom podlejeme vývarom, privedieme k varu a zmes dusíme 20 minút. Potom primiešame osmahlou klobásu a údenou šunku a dusíme do úplného zmäknutia zemiakov (asi ďalších 20 minút). Výborné je i do druhého dňa uleželé.

Komentáre k receptu Údená kapusta z titánového hrnca (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty