Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Tvarohovo-broskyňová zmrzlina

  • dezerty
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 21160x
Tvarohovo-broskyňová zmrzlina

Recept na veľmi jednoduchú domácu zmrzlinu.

vytlačiť recept Tvarohovo-broskyňová zmrzlina
recept Tvarohovo-broskyňová zmrzlina
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

sušená pomarančová kôra
2 lyžice trstinový cukor
4 - 5 lyžíc med
1 l čerstvé broskyne
3 balíčky tvaroh

Postup prípravy receptu

Broskyne rozpolíme, vykôstkujeme a pomocou noža olúpeme. Všetko ovocie vhodíme po častiach do mixéra a rozmixujeme na broskyňovú šťavu, ktoré budeme v konečnom množstve potrebovať 1l. Broskyňovou šťavu vlejeme do misy, premiešame s medom, tvarohom a dosladíme asi 2 lyžicami trstinového cukru. Vmiešame sušenú pomarančovú kôru. K dobrému našľahanie môžeme použiť tyčový mixér. Tvarohový-broskyňovou zmrzlinu dáme do formy alebo plastovej misky a necháme zamraziť, čo 20 - 30 minút premiešavame, aby sme si utvorili broskyňovou dreň a zmrzlina sa lepšie porciovanie. Po zamrazenie necháme pri izbovej teplote tvarohovej-broskyňovou zmrzlinu trochu povoliť a rozdelíme do mističek na porcie. Ozdobíme čerstvou broskýň alebo lístkom mäty.

Komentáre k receptu Tvarohovo-broskyňová zmrzlina (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2020 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty