Tvarôžková nátierka
- chuťovky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 15min.
- recept zobrazen: 142701x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 - 2 balíčkov | syrečky |
1 lyžica | maslo |
mleté čierne korenie | |
1 ks | nátierkové maslo so šunkou |
soľ | |
1 kelímok | kyslá smotana |
Postup prípravy receptu
Syrečky roztlačíme vidličkou. Nátierkové maslo zmiešame s kyslou smotanou a vymiešame. Do vzniknutého základu pridáme roztlačené syrečky a podľa chuti osolíme a okoreníme. Môžeme pridať nasekanú cibuľku, ale aj bez nej bude nátierka báječná. Najlepšie je na čestvém chlebe, sójovom alebo Kornovej rožku. V tomto množstve vystačí na natretie krajcov z jednej polovice bochníka chleba.