Tuniakove rizoto s hráškom
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 15min.
- recept zobrazen: 29345x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
3 lyžice | kečup |
1 konzerva | tuniak vo vlastnej šťave |
olej | |
1 hrsť | sterilizovaná kukurica |
1 ks | cibula |
200 g | ryže |
1 hrsť | hrasok |
podľa chuti: | |
sójová omáčka | |
soľ |
Postup prípravy receptu
Ryžu uvaríme podľa návodu na obale domäkka. Uvarenú ryžu scedíme a necháme odkvapkať. Cibuľu nasekáme. Cibuľu speníme na troške oleja v panvici. Pridáme hrášok a kukuricu, pokvapkáme sójovou omáčkou. Po prehriatie pridáme tuniaka, kečup, soľ a korenie. Zmes necháme prehriať. Tuniakovou zmes zmiešame s ryžou. Podľa potreby osolíme. Tuniakovou rizoto s hráškom ihneď podávame.