Tuniakova nátierka na červeno
- chuťovky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 15min.
- recept zobrazen: 25443x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 lyžička | dijonská horčica |
1/2 kelímku | nátierkové maslo |
petržlen | |
1 - 2 ks | jarná cibuľka s vňaťou |
4 lyžice | kyslá smotana |
1 konzerva | tuniakovou drvina vo vlastnej šťave |
mletá sladká paprika | |
soľ | |
1 konzerva | tuniakovou kúsky v oleji |
majorana | |
1 ks | menšia červená paprika |
Postup prípravy receptu
Papriku opláchneme pod tečúcou vodou, zbavíme stredu a nakrájame na veľmi jemné kocky. Cibuľku nakrájame is vňaťou na kolieska. Petržlen nasekáme. Obaja tuniaky zlejeme av miske premiešame spolu s kyslou smotanou a pol téglik pomazánkového masla bez príchuti. Osolíme, pridáme horčicu, trochu majoránky, petržlenu a asi lyžičku mletej papriky. Nakoniec vmiešame cibuľku a nasekanú papriku. Tuniakovou nátierku na červeno necháme vychladiť a potom natierame na ľubovoľné pečivo.