Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Tuniakova nátierka na červeno

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 25443x
Tuniakova nátierka na červeno

Tuniakovou nátierka zase inak. S trochou zeleniny a obľúbeným korením.

vytlačiť recept Tuniakova nátierka na červeno
recept Tuniakova nátierka na červeno
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 lyžička dijonská horčica
1/2 kelímku nátierkové maslo
petržlen
1 - 2 ks jarná cibuľka s vňaťou
4 lyžice kyslá smotana
1 konzerva tuniakovou drvina vo vlastnej šťave
mletá sladká paprika
soľ
1 konzerva tuniakovou kúsky v oleji
majorana
1 ks menšia červená paprika

Postup prípravy receptu

Papriku opláchneme pod tečúcou vodou, zbavíme stredu a nakrájame na veľmi jemné kocky. Cibuľku nakrájame is vňaťou na kolieska. Petržlen nasekáme. Obaja tuniaky zlejeme av miske premiešame spolu s kyslou smotanou a pol téglik pomazánkového masla bez príchuti. Osolíme, pridáme horčicu, trochu majoránky, petržlenu a asi lyžičku mletej papriky. Nakoniec vmiešame cibuľku a nasekanú papriku. Tuniakovou nátierku na červeno necháme vychladiť a potom natierame na ľubovoľné pečivo.

Komentáre k receptu Tuniakova nátierka na červeno (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2023 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty