Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Tresan

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 24505x
Tresan

Chudobné jedlo našich babičiek.

vytlačiť recept Tresan
recept Tresan
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

podľa potreby:

soľ
polohrubá múka
zemiaky
olej na vymastenie

Postup prípravy receptu

Zemiaky uvaríme, necháme vychladnúť a nahrubo nastrúhame. V mise osolíme a pretrasieme s polohrubú múkou. Zmes rovnomerne vysypeme na olejom vymastený plech a pečieme asi 25 minút na 180 ° C, ako třesan zozlatne. Pred dopečením môžeme cesto poklást kompotovanými alebo čerstvými slivkami, oškvarky, salámou alebo syrom. Necháme zapiecť a podávame. Třesan najlepšie chutí priamo z rúry.

Komentáre k receptu Tresan (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty