Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Teplý šalát s pangasiusom

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 32033x
Teplý šalát s pangasiusom

Jednoduchý, zdravý a diétne šalát s cestovinami, šampiňóny, paprikou a Pangasius.

vytlačiť recept Teplý šalát s pangasiusom
recept Teplý šalát s pangasiusom
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks väčšie cibule
400 g Pangasius
alpská soľ
1 balíček cestoviny
1/2 sklenky sterilizovaná paprika
1 plechovka sterilizované šampiňóny (400g)
2 lyžice olej

Postup prípravy receptu

Cestoviny uvaríme v osolenej vode podľa návodu "na skus", prepláchneme a scedíme. Cibuľu olúpeme a nakrájame nadrobno. Sterilizované šampiňóny (malé hlavičky) aj papriku scedíme, šampiňóny nakrájame na štvrťky a papriku iba překrájíme na kratšie rezance. Pangasius nakrájame na silnejšie rezance. Cibuľku zalejeme trochou vody, pridáme lyžicu náleve zo šampiňónov a lyžicu nálevu z papriky, uvedieme do varu a 3 minúty prevarte. Na panvici zahrejeme olej a orestujeme na ňom šampiňóny. Pridáme papriku, poprášime soľou a ešte 3 minúty restujeme. Cibuľku vyberieme a vmiešame ju do šampiňónov. Pangasius dáme do výpeku po cibuľke, podlejeme mierne vodou aj nálevom a dusíme asi 5 minút. Potom rybu poprášime soľou, premiešame a necháme ešte asi 3 - 5 minút dusiť. Na tanieriky rozdelíme teplé cestoviny (oku lahodiaci mašličky), na ne navrstvíme Pangasius a všetko posypeme teplú zeleninou so šampiňónmi. Teplý šalát s Pangasius podávame ako hlavný chod.

Komentáre k receptu Teplý šalát s pangasiusom (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2018 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty