Teplý fazuľový šalát
- šaláty
- francouzská kuchyňa
- doba prípravy: 20min.
- recept zobrazen: 54278x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 ks | tuniak vo vlastnej šťave |
1 ks | čili paprička |
4 ks | jarná cibuľka |
2 ks | paradajka |
200 g | fazuľa sterilizované červené |
podľa chuti: | |
3 lyžice | Francúzsky dresing |
hrianka |
Postup prípravy receptu
Fazuľa scedíme a necháme odkvapkať. Paradajky, chilli papričku a jarnú cibuľku nakrájame. Z tuniaka zlejeme prebytočnú šťavu a všetko prehrejeme v rajnice. Podľa chuti osolíme. Ak nemáme radi ostré, vynecháme čili papričku. Hotový šalát upravíme na tanier a prelejeme francúzskym dresingom. Teplý fazolový šalát chutí najlepšie s hrianka.